Bedrijfskleding ontwerpen

Bedrijfskleding ontwerpen, als een polo met logo voor u niet volstaat

Bedrijfskleding speciaal voor u ontworpen

U bent trots op uw bedrijf en uw medewerkers en dat wilt u laten zien ook. Bovendien zijn professionaliteit en betrouwbaarheid kernwaarden voor uw bedrijf, en dat wilt u uitstralen. Dat doet u onder andere met een verzorgde werkomgeving en representatief personeel. En bij dat laatste kan ETP – dat staat voor EmergoTextileProjects – van dienst zijn. ETP ontwerpt, ontwikkelt en produceert bedrijfskleding die met trots gedragen wordt. Daarbij laten wij ons onder meer leiden door de huisstijl van het bedrijf, de beoogde uitstraling, het draagcomfort, de eisen ten aanzien van veiligheid en mogelijke andere beroepseisen. Voor het hele proces van ontwerpen, ontwikkelen, produceren en distributie nemen wij onze verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Dit alles is erop gericht u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen.

Bedrijfskleding zorgt voor herkenbaarheid

U kent het misschien wel, u bent in een winkel en wilt iets weten over een bepaald product, maar u hebt geen idee wie u daarvoor kunt aanspreken. Dat zal u niet overkomen als u een winkel van onze klant T-Mobile binnenstapt. Hoewel er beslist geen sprake is van saaie uniformiteit, ziet u in één oogopslag wie u moet hebben.

Bedrijfskleding speciaal voor u ontworpen

Herkenbaarheid werkt ook een andere kant op. Net als de belettering op dienstauto’s, draagt bedrijfskleding bij aan het vergroten van de naamsbekendheid. En hebt u wel eens over het psychologische effect van herkenbaarheid binnen uw bedrijf nagedacht? Hoe het ‘ah, dat is er één van ons’ mede leidt tot saamhorigheid en collegialiteit? En hoe dat op hun beurt weer leidt tot meer werkplezier en een hogere productiviteit?

Waarom zou u kiezen voor bedrijfskleding van ETP

  • Een op maat gesneden outfit voor iedereen;
  • Voor professionaliteit en herkenbaarheid;
  • Bedrijfskleding die met trots gedragen wordt;
  • ETP ontzorgt, van ontwerp tot distributie;
  • E@SYFIT webshop voor individuele bestellingen;
  • Duurzame bedrijfskleding ontwerpen met respect voor mens en milieu;
  • Professionele ontwerpers binnen het eigen team van ETP;
  • Soms met inzet van een externe modeontwerper.

Bedrijfskleding ontwerpen, onze aanpak

Wij starten met een zogenoemde ETP-scan. Hierbij brengen wij alles wat van belang is, in kaart en de eisen en wensen van u als klant worden geïnventariseerd. EmergoTextileProjects vertaalt een en ander in creatieve ontwerpen en materiaaladviezen. Daarbij speelt ook duurzaamheid een rol, net als huidige trends en innovatieve ontwikkelingen. Bij akkoord maken wij een planning zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uw bedrijfskleding ontwerpen onze eigen ontwerpers, maar het is ook mogelijk een externe modeontwerper aan te trekken.

Alle artikelen en eventuele accessoires worden opgenomen in de E@SYFIT webshop. Deze webshop is alleen voor u en uw bedrijf toegankelijk.

Bekijkt u vooral ook ons portfolio om een goed beeld te krijgen van onze manier van werken.

Mag EmergoTextileProjects ook uw bedrijfskleding ontwerpen?

Bent u overtuigd van het belang van op maat gesneden bedrijfskleding en wilt u weten wat ETP voor u daarin kan betekenen? Wij komen graag bij u op locatie om onze mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Bekijk ook