Corporate Wear

Corporate Wear wordt Corporate Fashion met Emergo Textile Projects

Corporate Wear of Corporate Fashion?

Corporate Wear – ofwel bedrijfskleding – dient verscheidene doelen, zoals veiligheid en herkenbaarheid. Corporate Fashion gaat een stapje verder. Op maat gesneden Corporate Fashion geeft de bedrijfsidentiteit een boost en is daarom een niet te onderschatten marketingtool. Bovendien zullen uw medewerkers zich prettiger voelen in comfortabele, eigentijdse bedrijfskleding. Mensen die hun kleding met trots dragen, stralen. En dat komt de werksfeer en de productiviteit alleen maar ten goede. Emergo Textile Projects ontwerpt modieuze Corporate Wear, ofwel Corporate Fashion, van mooie materialen en met veel oog voor detail. Modieus wil overigens niet zeggen dat er elk jaar een nieuwe collectie moet komen, dat zou ons streven naar duurzaamheid geheel tenietdoen.

Corporate Wear that suits you

ETP – Emergo Textile Projects – ontwerpt en ontwikkelt een Corporate Fashion collectie die is toegesneden op uw bedrijf. Wij houden onder andere rekening met uw huisstijl, het (gewenste) imago van uw bedrijf, de diverse functies binnen uw bedrijf en de wensen en eisen die u én de werkzaamheden aan de kledingcollectie stellen. Daar gebruiken wij onze ETP-scan voor. De uitkomsten daarvan worden vertaald naar ontwerpen die zowel uw bedrijf als uw individuele medewerkers passen. Wij ontwerpen en produceren Corporate Wear that suits you, letterlijk. De collectie die ETP ontworpen heeft voor uitvaartverzorger Dela, laat dit heel mooi zien.

Waarom zou u ETP uw Corporate Wear laten ontwerpen

  • ETP maakt van Corporate Wear Corporate Fashion;
  • Goede Corporate Wear geeft uw bedrijfsidentiteit een boost;
  • ETP voor Corporate Fashion that suits you;
  • Door ons ontworpen bedrijfskleding wordt met trots gedragen;
  • Wij ontwerpen collecties met respect voor mens en milieu;
  • Van ontwerp tot distributie, waarbij we de klant ontzorgen;
  • Met gepersonaliseerde E@SYFIT webshop voor bestelgemak;
  • Met ontwerpen van eigen en externe designers.

Van ontwerp tot distributie

Het lijkt u misschien een heel gedoe, de keuze voor Corporate Wear en de implementatie ervan. En inderdaad, dat is het ook. Maar we kunnen u geruststellen: ETP heeft het traject zo ontworpen dat u zich niet druk hoeft te maken over passessies en individuele bestellingen bijvoorbeeld. Nadat wij tot overeenstemming zijn gekomen, krijgt u een duidelijke planning zodat u weet waar u aan toe bent. U kunt daaraan ook meteen zien dat alles tot in detail geregeld is, tot de distributie via de E@SYFIT webshop aan toe. Deze unieke webshop met de Corporate Fashion voor uw bedrijf is alleen voor uw bedrijf toegankelijk. U bepaalt zelf wie de kleding en accessoires mag bestellen en bijvoorbeeld hoe en waar de kleding wordt afgeleverd. Dit kan desgewenst heel fijnmazig op individueel niveau en per huisadres.

Duurzame Corporate Fashion

Duurzaamheid is een belangrijk begrip binnen het concept van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook Emergo Textile Projects neemt deze verantwoording serieus. Zo maken wij gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen en worden schadelijke chemicaliën geweerd. Wilt u meer weten over onze doelstellingen en de manier waarop wij deze gestalte geven? Leest u dan onze pagina Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Meer weten of wilt u een afspraak maken om te praten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook