bedrijfskleding hotels

Bedrijfskleding hotels, ontworpen en geproduceerd door ETP

Bedrijfskleding voor hotels

Het hoeft nauwelijks betoog dat de sfeer en uitstraling van een hotel in belangrijke mate worden bepaald door de medewerkers. Toch wijden we er enkele woorden aan. Nog voor uw medewerker uw gasten heeft begroet, heeft uw gast al een indruk van uw medewerker én uw hotel. Het grootste deel van de communicatie verloopt non-verbaal en kleding en houding zijn daarbij essentieel. Met mooie, passende bedrijfskleding vangt u twee vliegen in één klap. Enerzijds heeft bedrijfskleding een professionele en verzorgde uitstraling. Anderzijds zullen medewerkers in mooie, passende kleding zich zelfverzekerd en trots voelen en dat vertaalt zich in hun houding. Emergo Textile Projects ontwerpt, produceert, distribueert en implementeert bedrijfskleding voor hotels met kwaliteit en duurzaamheid als uitgangspunt.

Emergo Textile Projects, uw ervaren partner

ETP heeft al voor veel hotels in binnen- en buitenland bedrijfskleding mogen produceren. In een aantal gevallen kwam het ontwerp van ETP zelf, in andere gevallen werd een bekende Nederlandse modeontwerper gevraagd de collectie te ontwerpen. Om er enkele te noemen:

 • Bilderberg Hotels. Voor alle afdelingen van de twaalf hotels heeft Mart Visser een prachtige collectie ontworpen.
 • W Hotel Amsterdam. Een ontwerp van Mattijs van Bergen.
 • Waldorf Astoria Amsterdam. Modeontwerper Jan Taminiau is verantwoordelijk voor de collectie van dit hotel. Momenteel wordt gewerkt aan enkele vernieuwingen en aanpassingen.
 • Hyatt Amsterdam. Met een ontwerp van Francisco van Benthum.
 • Giardino Hotel Group Zwitserland. Zo’n 300 medewerkers zijn in het nieuw gestoken. Het ontwerp is van de stylistenafdeling van ETP.

Bedrijfskleding hotels

Bedrijfskleding voor hotels, het ene hotel is het andere niet

Elk hotel is anders. Het ene hotel richt zich vooral op de zakelijke klant, voor wie snelheid en efficiency belangrijk zijn. Het andere hotel ontvangt vooral gasten voor wie de ambiance, comfort en bijvoorbeeld persoonlijke aandacht belangrijk zijn. Dit heeft gevolgen voor de stijl van de bedrijfskleding voor het hotel. Ook het wel of niet duidelijk zichtbaar aanwezig zijn van het bedrijfslogo op de kleding verschilt per hotel. In het ene geval kan het logo duidelijk zichtbaar op een borstzakje staan, in een ander geval is het logo subtiel in de voering of bijvoorbeeld de knopen verwerkt. ETP begeleidt u in het maken van uw keuzes. En zijn de keuzes eenmaal gemaakt, dan kunt u rustig achterover leunen: Emergo Textile Projects neemt het complete traject van productie en distributie op zich.

Bedrijfskleding hotels: daarom kiest u voor ETP

 • Een professionele outfit voor elke medewerker in elke afdeling;
 • Eigen ontwerp of van een gerenommeerde modeontwerper;
 • Bedrijfskleding waarin medewerkers zich zelfverzekerd en trots voelen;
 • ETP ontzorgt, van ontwerp tot distributie via de E@SYFIT webshop;
 • Duurzame bedrijfskleding ontworpen met respect voor mens en milieu;
 • Vele klanten in binnen- en buitenland gingen u voor.

Duurzame bedrijfskleding voor hotels

Duurzaamheid is belangrijk voor ons. U kunt op onze pagina MVO – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – lezen over onze doelen met betrekking tot duurzaamheid en de manier waarop wij onze doelen realiseren. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame materialen voor het creëren van bedrijfskleding voor hotels en andere bedrijven en wij mijden stoffen die schadelijk zijn voor het milieu.
Neemt u vooral contact met ons op als meer wilt weten of als u vrijblijvend met ons wilt praten over de mogelijkheden voor uw hotel.

Also see