Custom made bedrijfskleding

Custom made bedrijfskleding ontworpen door Emergo Textile Projects

Custom made bedrijfskleding

Met custom made bedrijfskleding onderscheidt u zich van uw concurrenten en geeft u uw bedrijf precies de look & feels die u wenst. Die kan laagdrempelig zijn – zoals de bedrijfskleding die Emergo Textile Projects heeft ontworpen voor de Johan Cruijff ArenA – maar ook eentje van luxe en elegantie zoals de collectie voor het Waldorf Astoria hotel bijvoorbeeld, en alles wat daar tussenin zit. Naast deze bedrijfseigen uitstraling is er ook een meer algemene. Custom made bedrijfskleding straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Het laat zien dat u uw bedrijf en uw product of dienst én uw medewerkers serieus neemt.

Custom made bedrijfskleding als mode ontworpen

Trots stralend personeel in mooie, comfortabele bedrijfskleding is het beste visitekaartje voor uw bedrijf. Bovendien is het zo dat medewerkers die zich prettig voelen in hun kleding, meer zelfvertrouwen hebben en (daardoor) beter presteren. Daarom is modieuze custom made bedrijfskleding zo belangrijk. ETP heeft een eigen ontwerpteam, maar werkt ook vaak samen met externe, gerenommeerde Nederlandse modeontwerpers. Grote namen zijn bijvoorbeeld Tilly Garcia – die de kleding voor het Amsterdamse theater Carré ontwierp -, Francisco van Benthum, Jan Taminiau – ontwerper van de collectie voor het Waldorf Astoria hotel – en Mattijs van Bergen.

Emergo Textile Projects voor unieke, custom made bedrijfskleding

  • ETP heeft een eigen ontwerpteam voor custom made bedrijfskleding;
  • ETP kan ook een externe, gerenommeerde Nederlandse designer voorstellen;
  • ETP verzorgt tevens de productie, passessies, implementatie en distributie;
  • ETP heeft een eigen kledingmanagementsysteem, de E@SYFIT webshop;
  • ETP staat voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen;
  • Custom made werkkleding zorgt voor herkenbaarheid;
  • Custom made bedrijfskleding is onderscheidend.

Emergo Textile Projects ontzorgt

Het begint allemaal met de ETP bedrijfsscan. Hieruit volgt een voorstel voor een collectie die helemaal op uw bedrijf is toegesneden, inclusief materiaaladvies. Als er een akkoord is, krijgt u een planning met tijdpad en gemaakte afspraken. U weet daardoor precies waar u aan toe bent. U houdt het overzicht, maar hoeft niets te regelen of te organiseren. Voor de implementatie kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een unieke modeshow waarbij uw medewerkers hun nieuwe custom made kleding presenteren. In het speciaal voor u ingerichte kledingmanagementsysteem – de E@SYFIT webshop – worden alle producten van uw custom made bedrijfskleding opgenomen. U kunt deze webshop geheel naar eigen voorkeuren instellen, bijvoorbeeld door een budget per medewerker vast te stellen of bijvoorbeeld afdelingshoofden meer rechten te geven dan andere personeelsleden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Zoals elk zichzelf respecterend bedrijf, is ook Emergo Textile Projects zich sterk bewust van haar verantwoordelijkheden ten opzichte van het milieu, haar medewerkers en klanten, de bedrijven met wie zij samenwerkt en de maatschappij waarin wij leven. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke en duurzame materialen, schadelijke chemicaliën worden geweerd. Onder het kopje Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kunt u meer lezen over deze doelstellingen en hoe ETP die denkt te realiseren. Bij eventuele vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.
Dat kan natuurlijk ook als u wilt weten of custom made bedrijfskleding ook voor uw bedrijf aantrekkelijk is of als u een afspraak wilt maken.

Also see