Duurzame bedrijfskleding

Duurzame bedrijfskleding laten ontwerpen door Emergo Textile Projects

Duurzame bedrijfskleding laten ontwerpen

Duurzaamheid, het is een begrip waar geen overheid en geen bedrijf meer omheen kan. In 2050 moet de economie duurzaam, klimaatneutraal, circulair en inclusief zijn. Wat wordt precies onder ‘duurzaam’ verstaan? De Verenigde Naties geeft de volgende definitie: “Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van de toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen”. Deze definitie is later uitgebreid met de drie P’s: People, Planet en Profit. Dit is de basis voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
De vraag naar duurzame bedrijfskleding is groeiende, Emergo Textile Projects biedt een antwoord.

Duurzame bedrijfskleding van ETP

Emergo Textile Projects ontwerpt, produceert en levert bedrijfskleding met respect voor mens en milieu. ETP voert een actief beleid met betrekking tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De vier strategische leidraden zijn: sociale omstandigheden, duurzaam product, maatschappelijk betrokken en milieu-impact. Ten aanzien van elk van deze leidraden zijn doelen gesteld en stappen ondernomen. Op de website onder het kopje MVO kunt u veel informatie vinden over dit onderwerp. Ook kunt u daar het MVO jaarverslag (in het Engels) downloaden. Voor u als klant is wellicht de informatie ten aanzien van duurzame bedrijfskleding – het product en hoe het gemaakt wordt – het meest relevant.

Duurzame bedrijfskleding, dit doet ETP:

  • ETP gaat voor duurzaamheid;
  • Weert het gebruik van schadelijke stoffen;
  • Gebruikt biologisch geproduceerde materialen;
  • Richt zich op recyclebare producten;
  • Blijft zoeken naar circulaire oplossingen;
  • Gebruikt diervriendelijke materialen;
  • Maakt gebruik van innovatieve middelen en materialen;
  • Eist eerlijke arbeidsomstandigheden bij ketenpartners;
  • Controleert jaarlijks op naleving van de eisen.

Duurzame bedrijfskleding, wat nog meer?

Emergo Textile Projects heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en distribueren van bedrijfskleding op maat. Dat doen wij voor grote en kleinere klanten in binnen- en buitenland. Kijkt u vooral eens op onze portfoliopagina met klanten als De Efteling, TUI Group, Monuta, Theater Carré en vele anderen. ETP heeft het vertrouwen van deze klanten op basis van een grote klantbetrokkenheid, een uitstekende logistieke uitvoering, een kwalitatief mooi en uniek product en een goed werkend kledingmanagementsysteem, de E@SYFIT webshop. In deze webwinkel worden alle artikelen en accessoires van de collectie geplaatst en de webwinkel wordt geheel naar uw wensen ingericht. Zo kunt u onder andere zelf bepalen wie artikelen mag bestellen en bijvoorbeeld ook tot welk bedrag. ETP heeft een eigen ontwerpteam, maar werkt ook vaak samen met een van de bekende modeontwerpers die Nederland rijk is. De keuze daarvoor ligt bij de klant.

Duurzame bedrijfskleding op maat

Met ‘op maat’ bedoelen wij niet alleen dat de door ons ontworpen en geproduceerde kledingcollectie uw medewerkers als gegoten zit, maar ook dat de kleding helemaal past bij uw bedrijf. Passend bij de huisstijl en het imago dat uw bedrijf heeft of wil uitstralen. Bedrijfskleding is representatief, uw medewerkers vertegenwoordigen tenslotte uw bedrijf. Passende bedrijfskleding is onderscheidend en ETP stelt zich ten doel dat uw medewerkers hun kleding met trots dragen. Benieuwd of ETP ook voor u de duurzame bedrijfskleding kan verzorgen die u voor ogen hebt? Neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Also see