Fashion bedrijfskleding

Fashion bedrijfskleding, Emergo Textile Projects maakt het onderscheid

Fashion bedrijfskleding

Bedrijfskleding heeft nogal eens het imago van ietwat stijve, saaie kleding die vooral moet voldoen aan de functionele eisen die met het werk of het beroep samengaan. Toch kan bedrijfskleding wel degelijk vlot en modieus zijn. Dat bewijst Emergo Textile Projects wel met haar fashion bedrijfskleding voor klanten in binnen- en buitenland. De kunst is om de wensen en eisen van de klant – zoals kleuren in de huisstijl, sterke en duurzame materialen en herkenbare details – te vertalen in ontwerpen die passen bij de huidige modetrends, zonder té trendy te zijn. Zo wordt er bijvoorbeeld gelet op de breedte van revers en boorden, de snit van de schouders en taille en zo meer.

De fashion bedrijfskleding van Emergo Textile Projects

Fashion bedrijfskleding van ETP is naast vlot en modieus ook degelijk. Het gaat tenslotte om kleding die elke dag gedragen wordt. Kwaliteit en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand met draagcomfort en stijl. Zo wordt er bijvoorbeeld bij de materiaalkeuze rekening gehouden met en getest op kleurechtheid, krimp, slijtage, vormvastheid, maar ook op recyclebaarheid en diervriendelijkheid. De fashion bedrijfskleding van ETP is daarom absoluut gemaakt voor intensief gebruik. ETP heeft een eigen team van ontwerpers en stylistes, maar werkt ook samen met gerenommeerde Nederlandse modeontwerpers als Jan Taminiau, Francisco van Benthum en Mattijs van Bergen. Wij hebben al heel wat mooie collecties mogen verzorgen, kijkt u maar eens op onze portfoliopagina.

Daarom kiest u voor fashion bedrijfskleding van ETP

  • Meer dan 25 jaar ervaring;
  • Kwaliteit, duurzaamheid, draagcomfort en stijl;
  • Van formal wear tot casual fashion bedrijfskleding;
  • Eigen ontwerpteam en samenwerking met externe modeontwerpers;
  • ETP ontzorgt, vanaf de intake tot en met de fijnmazige distributie;
  • Gepersonaliseerd kledingmanagementsysteem;
  • Wij hebben langdurige klantrelaties in binnen- en buitenland.

Fashion bedrijfskleding, toegesneden op uw bedrijf

Als u al met bedrijfskleding werkt, kent u daar natuurlijk alle voordelen van. Herkenbaarheid, bescherming, representatieve en professionele uitstraling, vergroten van de naamsbekendheid, uitdraging kernwaarden van het bedrijf en saamhorigheid op de werkvloer zijn veelgehoorde redenen voor het dragen van bedrijfskleding. Het uitdragen van de kernwaarden van uw bedrijf – dus het versterken van het (gewenste) imago – vormt een uitdaging voor het team van Emergo Textile Projects. ETP heeft daartoe een eigen bedrijfsscan ontwikkeld. De uitkomsten hiervan worden vertaald naar enkele conceptontwerpen met een bijbehorend materiaaladvies. Zo komen wij tot de meest passende fashion bedrijfskleding voor u.

Emergo Textile Projects ontzorgt

ETP bestaat al ruim 25 jaar en de procedure volgens welke wij werken, is al even zo lang succesvol. Als u eenmaal uw keuze gemaakt heeft met betrekking tot de fashion bedrijfskleding, hoeft u zich niet meer bezig te houden met de ontwikkeling, de passessies, de eventuele aanpassingen, de implementatie en de distributie. ETP heeft een kledingmanagementsysteem ontwikkeld – de E@SYFIT webshop – waarin de producten voor uw bedrijf zijn opgenomen. Het beheer ervan is tot in detail in te stellen. Wie mag bestellen en tot welk bedrag bijvoorbeeld. De bestellingen kunnen op huisadres of bedrijfsadres worden afgeleverd, ETP regelt het zoals het hebben wilt.
Wilt u vrijblijvend kennismaken met ETP en haar diensten? Neemt u dan contact met ons op, wij zijn er klaar voor om ook voor u de best passende fashion bedrijfskleding voor u te verzorgen.

Also see