Representatieve werkkleding

Representatieve werkkleding, hét visitekaartje voor uw bedrijf

Representatieve werkkleding, hét visitekaartje voor uw bedrijf

Voor medewerkers met veel klantcontact is representatieve kleding erg belangrijk. Het straalt respect uit, maar ook vertrouwen, accuratesse en professionaliteit. Voor veel bedrijven is het voldoende om een – al dan niet geschreven – dresscode op het werk te hebben. Andere bedrijven hechten ook waarde aan het uitdragen van de huisstijl en een zekere uniformiteit binnen het team van medewerkers. Zij kiezen daarom voor representatieve werkkleding. Wie nog een stapje verder wil gaan, kiest voor custom made werkkleding. Een speciaal op het bedrijf én de functie toegesneden collectie van op elkaar afgestemde items die voldoen aan de functionele eisen.

Emergo Textile Projects voor representatieve werkkleding

ETP ontwerpt en ontwikkelt al ruim 25 jaar representatieve werkkleding voor nationale en internationale klanten. Zo zijn onder andere de medewerkers van Coöperatie Dela, Monuta en bijvoorbeeld ABN Amro door ETP in het nieuw gestoken. Soms komt het ontwerp van ons eigen ontwerpteam, soms ook werken wij samen met een externe ontwerper van eigen bodem. Francisco van Benthum is bijvoorbeeld zo’n Nederlandse ontwerper van naam en faam. Ook in samenwerking met Mattijs van Bergen hebben wij mooie collecties mogen ontwikkelen. De keuze voor een externe modeontwerper of voor ons eigen ontwerpteam is geheel aan u als klant.

Representatieve werkkleding van Emergo Textile Projects

  • ETP is persoonlijk en betrokken;
  • Professioneel en ervaren;
  • Eigen ontwerpteam;
  • Indien gewenst met externe ontwerpers;
  • Representatieve werkkleding van ETP is onderscheidend;
  • ETP ontzorgt en regelt alles tot in de puntjes;
  • Uniek, gepersonaliseerd kledingmanagementsysteem;
  • Duurzaamheid en respect voor mens en dier zijn kernwaarden.

Duurzaamheid en respect voor mens en dier

Op onze pagina MVO – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – kunt u alles lezen over onze doelen met betrekking tot duurzaamheid en respect voor mens en dier. Ook over de beleidsregels die wij volgen om deze doelen te helpen realiseren, worden op deze pagina uitgebreid beschreven. Wij werken onder meer samen met ketenpartners die wij regelmatig controleren op bijvoorbeeld de arbeidsomstandigheden. Een belangrijk punt met betrekking tot duurzaamheid zijn circulaire oplossingen om de textielkringloop te sluiten. Om tot deze oplossingen te komen, hebben wij de ETP Denktank opgezet. Tevens werken wij uitsluitend met diervriendelijke materialen voor het creëren van representatieve werkkleding. Wij mijden het gebruik van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu.

ETP regelt het tot in de puntjes

ETP ontzorgt. Dat is onze kracht. Vanaf het eerste contact tot de implementatie van de representatieve werkkleding. Het ontwikkelingsproces loopt gestroomlijnd door de eigen ETP bedrijfsscan, de duidelijke planning met tijdpad en het speciaal door ons ontworpen kledingmanagementsysteem; de E@SYFIT webshop. Deze webwinkel wordt ingericht naar uw eisen en wensen ten aanzien van bijvoorbeeld functies, bestelmogelijkheden en niveaus van bevoegdheden. Ook de distributie is uitstekend geregeld. Wij kunnen op elk gewenst adres leveren, of dat nu de thuisadressen van uw medewerkers zijn of het bedrijfsadres of -adressen.

Hebben wij u kunnen overtuigen van de kracht van ETP en de meerwaarde die wij bieden voor representatieve werkkleding voor uw bedrijf? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Schroomt u ook niet als u meer wilt weten over ETP en de mogelijkheden die wij bieden.

Also see