Uniformen

Uniformen van ETP zijn duurzaam, comfortabel en zitten als gegoten

Uniformen

Zoals de benaming al zegt, gaat het bij uniformen om uniforme kleding. Uniformen worden door bepaalde beroepsgroepen gedragen, zoals de politie, brandweer, beveiliging, verzorging en bijvoorbeeld trein- en luchtvaartpersoneel. Ook in de uitvaartbranche spreekt men over uniformen. Sommige uniformen zijn puur ceremonieel, andere zijn er vooral voor de herkenbaarheid of de veiligheid. Ondanks het uniforme karakter kunnen de uniformen onderling verschillen in verband met functie – of rang – en gender. Dat laatste is niet altijd een vanzelfsprekendheid, maar wel voor Emergo Textile Projects. De grootste collectie uniformen die ETP heeft mogen verzorgen is die voor TUI Group, ’s werelds grootste reisorganisatie. Leest u maar eens hoe wij dat gedaan hebben.

Trots op het uniform

Uniformen worden doorgaans met trots gedragen. Deels komt dat door de beroepsgroep die door het uniform vertegenwoordigd wordt, maar deels ook door het uniform zelf. Een goede pasvorm, een strakke belijning, duurzame materialen en een uitstekend draagcomfort zijn daarbij van doorslaggevend belang. Trotse mensen stralen zelfvertrouwen uit en presteren beter. Voor Emergo Textile Projects bestaat er geen mooiere beloning dan de stralende trots waarmee de door ETP verzorgde uniformen worden gedragen. Een uniform hoort niet om het lichaam te hangen, een uniform is representatief. Een bijzonder voorbeeld van representatieve uniformen is de collectie maatkleding voor Monuta die ETP in samenwerking met modeontwerper Mattijs van Bergen heeft geproduceerd.
Met meer dan 25 jaar ervaring in de levering van op maat gemaakte bedrijfskleding, kunt u erop vertrouwen dat de door ETP ontworpen uniformen zitten als gegoten.

Daarom uniformen van Emergo Textile Projects

  • ETP is professioneel en ervaren;
  • ETP levert waliteitsproducten;
  • ETP heeft een eigen ontwerpteam;
  • Ontwerp van Nederlandse modeontwerper is ook mogelijk;
  • Uitstekende logistieke uitvoering;
  • Goed verzorgde warehousing;
  • ETP ontzorgt de klant;
  • Unieke, gepersonaliseerde webwinkel;
  • ETP ontwerpt en ontwikkelt met respect voor mens en milieu.

Uniforme bedrijfskleding

Ook wanneer u de term ‘uniformen’ niet zo strikt bedoelt, maar zoekt naar uniforme bedrijfskleding, is ETP de aangewezen partner voor u. Een mooi voorbeeld van uniforme bedrijfskleding is die voor De Efteling. ETP heeft deze in samenwerking met de Nederlandse modeontwerper Mattijs van Bergen mogen ontwikkelen. De collectie bestaat uit 65 artikelen – waaronder trenchcoats, gilets, blouses, softshells – voor de ruim 2500 medewerkers. Van kok tot badmeester en van attractiemedewerker tot manager werd letterlijk in een nieuw jasje gestoken. De totale collectie vormt een sprookjesachtig mooi geheel en straalt professionele uniformiteit uit.

ETP ontzorgt

Dat ETP de collecties voor grote klanten als TUI Group en De Efteling heeft mogen ontwikkelen, zegt iets over het vertrouwen dat deze klanten hadden in de (logistieke) uitvoering van de taak. ETP neemt u als klant de zorgen voor de warehousing, de distributie en de implementatie volledig uit handen. Het unieke kledingmanagementsysteem E@SYFIT webshop garandeert bestelgemak en een fijnmazige distributie. De webwinkel wordt geheel volgens uw wensen en eisen ingericht. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen wie op welk niveau artikelen kan bestellen en tot welk bedrag.
Bent u op zoek naar nieuwe uniformen of uniforme, custom made bedrijfskleding voor uw bedrijf of vereniging? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Also see