Werkkledij laten ontwerpen

Werkkledij laten ontwerpen, Emergo Textile Projects is uw partner

Werkkledij en uniformen laten ontwerpen

Welkom bij Emergo Textile Projects, uw partner in het realiseren van corporate wear die helemaal is afgestemd op uw bedrijf. Passend bij de huisstijl en het imago van uw bedrijf dat u wenst uit te dragen. Werkkledij ook die voldoet aan de eisen die door de verschillende functiegroepen binnen uw bedrijf aan de kleding gesteld worden. Zo’n op elkaar afgestemde collectie die voldoet aan de functionele eisen, is een van de redenen waarom bedrijven ervoor kiezen uniforme werkkledij te laten ontwerpen. Ook belangrijk: als u voor uw bedrijf werkkledij laat ontwerpen door ETP, hoeft u zelf geen zorgen te hebben over de voorraad en de opslag ervan. Emergo Textile Projects zorgt voor de warehousing, de logistieke uitvoering – met onder meer een fijnmazig distributiesysteem en een gepersonaliseerd kledingmanagementsysteem – en natuurlijk de passessies waarbij elke medewerker zijn of haar werkkledij geheel op maat aangemeten krijgt. Dat is de kracht van ETP: wij zijn erop gericht u als klant te ontzorgen.

Daarom uw werkkledij laten ontwerpen door Emergo Textile Projects

  • Ervaren en competent;
  • Persoonlijk en betrokken;
  • Zorgvuldig ontwikkelde ETP bedrijfsscan;
  • Met eigen ontwerpteam;
  • Mogelijk in samenwerking met bekende modeontwerpers;
  • ETP is erop gericht u als klant te ontzorgen;
  • Uitstekende logistiek en voorraadbeheer;
  • E@SYFIT webwinkel, alleen voor de klant toegankelijk;
  • Actief beleid ten aanzien van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Werkkledij laten ontwerpen door ETP

Emergo Textile Projects werkt met een speciale bedrijfsscan om alle gegevens in kaart te brengen die van belang zijn voor het ontwerpen, ontwikkelen en distribueren van de kledingcollectie. Het vormt de basis voor een gestroomlijnd parcours. U als klant krijgt een overzichtelijk tijdpad met de details die voor u van belang zijn. Zo weet u waar u aan toe bent, zonder u er inhoudelijk mee bezig te hoeven houden. Alle tot de collectie behorende artikelen en accessoires worden in de E@SYFIT Webshop geplaatst. Deze webwinkel is alleen voor uw bedrijf toegankelijk. U kunt zelf bepalen wie er mag bestellen, tot welk bedrag en hoe en door wie het bestelproces wordt beheerd. In deze fase vindt tevens de presentatie en de implementatie van de werkkledij plaats. Dat kan bijvoorbeeld door het houden van modeshow waarbij de kleding bijvoorbeeld door uw medewerkers wordt gepresenteerd, maar u kunt er ook voor kiezen de kledingpakketten eenvoudig op naam uit te laten reiken – of thuis te laten bezorgen. Ons portfolio geeft een goed beeld van de werkwijze als u besluit werkkledij te laten ontwerpen door ETP.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Emergo Textile Projects volgt een actief beleid ten aanzien van MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Op deze pagina kunt u daar alles over lezen. U vindt er tevens ons jaarverslag MVO. ETP zet zich in voor de eerlijke productie van kleding van duurzame kwaliteit. Zo zijn de gebruikte materialen goed recyclebaar, diervriendelijk en worden schadelijke stoffen gemeden. Tevens zien wij toe op de werkomstandigheden bij onze ketenpartners, medewerkers worden bijvoorbeeld marktconform betaald.
Grote en kleine klanten uit binnen- en buitenland hebben door de jaren heen uniformen en werkkledij laten ontwerpen door ETP. Bent u de volgende? Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf met u te bespreken.

Also see