Werkkleding laten ontwerpen

Werkkleding laten ontwerpen door ETP, met ruim 25 jaar ervaring

Werkkleding laten ontwerpen

Er zijn verschillende redenen waarom u werkkleding zou laten ontwerpen. De belangrijkste is wellicht om met het ontwerp aan te sluiten op de huisstijl van uw bedrijf. Daaraan gerelateerd is de unieke uitstraling van speciaal voor u ontworpen bedrijfskleding. Voor bedrijven waarbinnen veel verschillende functies worden vervuld, geldt bovendien dat het moeilijk is om binnen één kledingstijl verschillende artikelen te vinden die voldoen aan de functionele eisen. Als u in zo’n geval werkkleding laat ontwerpen, worden alle afzonderlijke artikelen op elkaar afgestemd. Tot slot wordt vaak gekozen voor een bedrijf dat bedrijfskleding ontwerpt om geen zorgen te hebben over voorraad voor een aantal jaren. En nu we het toch hebben over zorgen, als u met een gespecialiseerd bedrijf als Emergo Textile Projects in zee gaat om uw werkkleding te laten ontwerpen, kunt u wat de kleding betreft rustig achterover leunen; ETP regelt het tot in de puntjes. Van het ontwerpen tot de implementatie van de nieuwe kledingcollectie en van het voorraadbeheer tot de distributie.

De kracht van Emergo Textile Projects

  • Persoonlijk en betrokken;
  • Ervaren en competent;
  • Speciaal ontwikkelde ETP bedrijfsscan;
  • Eigen ontwerpteam;
  • Mogelijke samenwerking met externe ontwerpers;
  • ETP is erop gericht de klant te ontzorgen;
  • Unieke, gepersonaliseerde webwinkel per klant;
  • Duurzaamheid en zorg voor milieu zijn kernwaarden.

Werkkleding laten ontwerpen door ETP

Emergo Textile Projects heeft een speciale bedrijfsscan ontwikkeld om alles wat van belang is voor het ontwerpen van werkkleding op maat, in kaart te brengen. Ook worden benodigde aantallen, kledingmaten van werknemers en andere belangrijke gegevens genoteerd. Naar aanleiding van de uitkomsten van de scan komt ETP met een conceptontwerp en een kleur- en materiaaladvies. Daarna volgt een planning met tijdpad. Zo weet u waar u aan toe bent en wanneer er bijvoorbeeld passessies zullen zijn. Als de hele collectie klaar is, wordt de unieke ETP E@SYFIT webshop voor u ingericht. Hiervoor geeft u bijvoorbeeld aan wie mag bestellen en op welk niveau het bestelproces wordt beheerd. Tevens vindt in deze fase de presentatie en implementatie van de collectie plaats. U kiest zelf hoe u dit aan wilt pakken. Groots met een modeshow bijvoorbeeld of eenvoudig door de nieuwe werkkleding te distribueren. Die distributie kan heel fijnmazig worden georganiseerd, bijvoorbeeld per huisadres van uw medewerkers, maar de bestelling kan natuurlijk ook bij uw bedrijf worden afgeleverd. U bepaalt en wij zorgen dat het geregeld wordt. Kijkt u vooral ook bij ons portfolio, de genoemde voorbeelden daar geven een goede indruk van hoe wij te werk gaan.

Duurzaamheid en zorg voor het milieu

ETP heeft uitgewerkte doelen en beleidslijnen ontwikkeld met betrekking tot MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. U kunt daar hier alles over lezen. In het kort kunnen wij stellen dat ETP kiest voor duurzame materialen die bijvoorbeeld lang meegaan en recyclebaar zijn. Daarnaast zijn de materialen diervriendelijk en wij werken niet met stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Tevens tonen wij onze verantwoordelijkheid voor en betrokkenheid bij onze productie- en samenwerkingspartners en eigen medewerkers.
Benieuwd naar wat ETP voor uw bedrijf kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Also see