Verantwoord ondernemerschap

We werken doelgericht, met oog voor detail en met het hart op de juiste plaats. Bovenal zijn we professionals in alles wat we doen. We voegen emotie toe aan onze creaties en dat resulteert in bijzondere concepten: juist net even anders en spannender, maar altijd uniek. Wij staan voor wat wij zeggen en onderhouden langdurige samenwerkingen met onze klanten. Dat kan alleen maar omdat we onze verantwoordelijkheid zeer serieus nemen. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar de implementatie van circulaire businessmodellen. Om een positieve impact te maken op de wereld van vandaag én morgen.

Onze visie over maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben we met aandacht weergegeven in het MVO jaarverslag. Ben je benieuwd? Bekijk dan het complete MVO jaarverslag.

Goed om te weten!

Waarom wij zoveel waarde hechten aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties?

ETP is een professionele en commerciële organisatie. Daar doen we niet geheimzinnig over. Onze ambitie is er dan ook vooral op gericht om zoveel mogelijk medewerkers te laten ervaren wat de voordelen zijn van unieke bedrijfskleding die bijdraagt aan de merkidentiteit van onze opdrachtgevers. Waarin het werk op een prettige, veilige en comfortabele manier uitgevoerd kan worden. Onze ambitie heeft echter alleen maar betekenis als we dat weten te realiseren op een duurzame en bestendige wijze. In al ons handelen volgen we dan ook de ontwikkelingsdoelen zoals die zijn opgesteld door de Verenigde Naties. De focus ligt op:

 

Wij hebben een viertal MVO pijlers gedefinieerd:

1. Mens

Hierbij is het ons streven dat werknemers bij onze producenten hun werk kunnen doen onder goede sociale arbeidsomstandigheden.

2. Milieu

We zetten ons actief in – samen met onze partners – om de milieuvoetafdruk verder te verlagen.

3. Circulair

Daar waar kan hergebruiken we grondstoffen en materialen.

4. Maatschappij

We ondersteunen onze eigen medewerkers in hun ontwikkeling en bieden een veilige werkplek waarbij we oog hebben voor diversiteit en inclusiviteit.

In het MVO jaarverslag lees je het uitgebreide verhaal van onze inzet en keuzes voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.