fbpx
  • nl
  • en

Your success is our business

Onze geschiedenis

ETP werd opgericht in 1995 als divisie van McGregor Fashion Group. Al snel werd duidelijk dat ETP zich presenteerde op een wijze – en een aanpak had – die bij toekomstige klanten goed werd ontvangen.

In 2000 lanceerden wij het door ons zelf ontwikkelde bestelsysteem E@SYFIT®: wij waren klaar voor het grote werk. Daarmee is de groei van ETP echt doorgezet en kwalificeerden wij ons voor steeds grotere en meer complexe opdrachten.

In 2015 is ETP – nog als onderdeel van McGregor Fashion Group – zelfstandig verder gegaan. Sinds oktober 2018 is ETP B.V. door een management buy-out die werd mogelijk gemaakt door Horizon Investeringen Groep, een stand alone organisatie.

ETP heeft zich een belangrijke positie in de Nederlandse markt verworven, die wij dag in dag uit waar maken.Wij zijn trots op de mooie en langdurige relaties die wij met onze opdrachtgevers hebben.

Onze kernwaarden staan centraal in alles wat wij doen:

Passie Commitment Respect

Your success is our business

Het succes van ETP hebben we vooral te danken aan onze mentaliteit. Die weerspiegelt onze kernwaarden: passie, commitment en respect. Dat maakt ons onderscheidend. En voor u betekent dat gegarandeerd een succesvolle uitvoering van uw opdracht.