Een korte terugblik

Al meer dan 25 jaar geleden werd de basis gelegd van ETP. Als team van gepassioneerde fashionprofessionals waren we ervan overtuigd dat wij waarde zouden kunnen toevoegen aan bedrijfskledingcollecties die tot dan toe werden ontworpen en geproduceerd. Aan deze overtuiging is nog altijd niets veranderd.

Mede door deze ambitie zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende ontwerper en producent van representatieve bedrijfskleding. In Nederland, en ver daarbuiten. Die zich onderscheidt in draagcomfort, uitstraling en kwaliteit.

Missie & Identiteit

We streven naar een wereld waarin circulaire en duurzame bedrijfskleding de norm is. We zien dat wij van toegevoegde waarde zijn in de markt door middel van partnerschap en expertise. Als partner fungeren wij als een verlengstuk in de corporate identity en MVO-strategie van onze klant.

We geloven in maatschappelijke relevantie.

Wij halen voldoening uit het trotse gevoel dat we creëren met onze bedrijfskleding collecties: blije medewerkers van onze klanten die de kleding dragen. Daar doen we het voor!

Het succes van ETP hebben we vooral te danken aan onze mentaliteit. Die weerspiegelt onze kernwaarden: passie, commitment en respect. Dat maakt ons onderscheidend. En voor u betekent dat gegarandeerd een succesvolle uitvoering van uw opdracht.