Onze werkwijze?

Onze werkwijze is vooral gebaseerd op een zestal principes die zich in de praktijk hebben bewezen. Het is voor ons de rode draad hoe we ons werk aanpakken en uitvoeren. Elke dag opnieuw.

A title

Image Box text

1. Creatief en onderscheidend

Een organisatie met een sterke reputatie verdient een kledingcollectie die extra glans geeft aan die reputatie.

Ons ontwerpteam heeft een bijzonder talent om merkwaardes te vertalen in een onderscheidende kledingcollectie.

2. Praktisch, functioneel en comfortabel

Uitstraling en onderscheidend vermogen zijn belangrijke uitgangspunten. Echter, een geslaagde collectie is vooral ook comfortabel, functioneel en praktisch in het gebruik.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

3. Op maat gedragen, op maat geleverd

Zoveel mensen, zoveel wensen. Heel logisch. Als geen ander vertalen wij een corporate kledingstijl in verschillende functietoepassingen, vanzelfsprekend op maat, uitgeleverd naar individuele behoefte.

4. Service als toegevoegde waarde

Wij zijn liever partner dan leverancier. Dat uiten we graag in onze service en betrokkenheid. De kledingdragers van onze klanten bestellen hun kledingpakket gemakkelijk en eenvoudig in de gebruiksvriendelijke ETP Webshop. Hieraan gekoppeld het ETP Serviceteam dat hierin de kledingdragers ondersteunt. Wij verzorgen het voorraadbeheer, logistiek en distributie, vermaak- en herstelwerkzaamheden, inname voor re-use en recycling.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

5. Een collectie met impact

Impact is voor ons meer dan uitstraling alleen. Zo zijn we streng bij de keuze van onze producenten, hechten we aan de sociale omstandigheden en geven we altijd een voorkeur aan materialen die een beperkte ecologische footprint achterlaten.

6. Duurzaam tot op de draad

Hoe langer een kledingcollectie meegaat, hoe beter. Dat vraagt om een keuze voor kwaliteit in materialen, dat vraagt om aandacht voor herstel en onderhoud en het vraagt om een circulaire oplossing bij inname. Pas dan is duurzaam ook echt duurzaam.

A title

Image Box text