ABN AMRO

ABN AMRO is één van de grootste banken in Nederland. Haar werkgebied reikt echter tot ver in de wereld. Miljoenen klanten vertrouwen elke dag opnieuw op betrouwbaar betalingsverkeer en de financiële diensten die ABN AMRO levert. ABN AMRO stimuleert haar medewerkers om zich te ontwikkelen, verantwoordelijkheid te nemen en samen te werken. Diversiteit en inclusiviteit zijn daarbij kernbegrippen.

ETP is reeds 4 keer op een rij geselecteerd als ontwerper en producent van een uitgebreide smart casual collectie bedrijfskleding voor alle 2.700 ‘client facing’ medewerkers van de ABN AMRO bankkantoren. Daarbij is een vergrootglas gelegd op de wijze waarop circulariteit is toegepast bij zowel de ontwerp- als productiefase. ‘Oude’ bedrijfskleding wordt daarbij ingezet als herbruikbare grondstof voor de nieuwe collecties. Tevens zijn nieuwe toepassingen bedacht en gevonden, zoals zitbankjes.

Elke bankkantoor medewerker heeft de keuze uit een ruim en gevarieerd kledingpakket dat bestaat uit colberts en jasjes, pantalons, blouses en shirts, vesten, poloshirts, jurkje, overhemden, gebreide items en diverse accessoires.