BRUSSELS AIRLINES

ETP draagt met trots uit dat 3.000 medewerkers van Brussels Airlines per 2024 het nieuwe uniform dragen, zowel aan boord als door het luchthavenpersoneel.

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en onderdeel van de Lufthansa Group. Het nieuwe uniform is een belangrijk onderdeel van de aangepaste huisstijl van Brussels Airlines. Zo wil de maatschappij haar Belgische karakter stijlvol uitdragen naar de rest van de wereld. Op een verantwoorde manier. 

De maatschappij kiest voor een inclusief ontwerp, geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet. Het ontwerp is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen het projectteam van Brussels Airlines, de medewerkers die het uniform dragen, Gabrielle Szwarcenberg, een jonge designer van de Antwerpse modeacademie en ETP. De doorontwikkeling is gerealiseerd door het design team en de product specialisten van ETP.

De totale collectie omvat vijfenzestig artikelen, met een groot aantal keuze items waaronder een coltrui en sneakers: uniek in de airline branche. De nieuwe uniformen zijn ontwikkeld met een langetermijnvisie. Een goede duurzame kwaliteit is de basis zodat de uniformen lang mooi blijven en minder snel vervangen hoeven te worden.

Voordat de productie is gestart heeft ETP heeft de doorpassessies op locatie van de klant verzorgt voor de juiste maatbepaling. Via de ETP webshop zijn de bestellingen op persoonsniveau en huisadres geleverd.

Doordacht, meer duurzaam en met een vleugje Belgitude