Koninklijk Theater Carré

In de winter van 1887 opende Koninklijk Theater Carré haar deuren voor circusvoorstellingen. Nu, 130 jaar later, is de oorsprong van het theater nog altijd terug te zien in het gebouw, de programmering en sinds enige tijd ook in het ontwerp van de nieuwe bedrijfskleding. De collectie werd ontworpen door Tilly Garcia, oprichtster van het merk Expresso, en ontwikkeld in samenwerking met ETP. ETP heeft de kleding geproduceerd.

Tilly Garcia is ambassadrice van Carré en draagt het theater een warm hart toe. “Mijn man en ik ondersteunen Carré omdat wij het belangrijk vinden dat dit soort theaters voor de toekomst bewaard blijft. Het theater bestaat al 130 jaar en is prachtig. Alle artiesten van betekenis hebben in Carré gestaan en zullen de komende jaren daar blijven optreden.”

Pieter van Opheusden, manager publiekservices en events Carré: “Fantastisch dat Tilly Garcia als vriend van het theater haar expertise en netwerk heeft ingezet om dit samen met ETP te realiseren. Het is voor ons belangrijk dat de kleding het gevoel van het theater uitstraalt en tegelijkertijd lekker zit. ETP heeft rekening gehouden met de wensen over representativiteit en de functionele werkbaarheid. Onze medewerkers worden geprezen om de hartelijke gastvrijheid en het nieuwe ontwerp versterkt deze beleving. Het resultaat straalt de geschiedenis van Carré uit, in een modern jasje. Ik ben er enorm blij mee. ”Ik vond het heel erg leuk om dit te mogen doen en ETP heeft geweldig werk neergezet!” Pieter van Opheusden dankt namens Carré Tilly en ETP voor de fijne samenwerking en support om deze kledinglijn mogelijk te maken.