Consolidated

Consolidated staat voor Puur Dakmanschap! Het dragen van de juiste kleding tijdens werk is van essentieel belang. Niet alleen voor een professionele uitstraling, maar wellicht nog belangrijker om je vak goed  te kunnen uitoefenen. Een goed voorbeeld hiervan is Dakspecialist Consolidated. De werkkleding, ontworpen en geproduceerd door ETP, is fashionable, comfortabel en beschermend.

Weer of geen weer, met deze garderobe kan de dakdekker zich aanpassen aan verschillende omstandigheden. De collectie bestaat uit verschillende jassen, broeken, vesten, truien en shirts die op diverse manieren kunnen worden gecombineerd. Op het jack is gebruik gemaakt van een speciale coating en getapete naden. Dit zorgt ervoor dat de jas niet alleen winddicht en waterafstotend is, maar ook kan ademen om de lichaamstemperatuur te reguleren .

“Comfort en fashion komen samen in deze bedrijfskledingcollectie. Er is een grote variëteit aan artikelen, inzetbaar in alle omstandigheden!”

– medewerker Consolidated

Uniek aan deze collectie is het casual en hippe design. De kledingitems hebben een slanke snit door de slim-fit pasvorm. Vintage prints, felgroene details in combinatie met verschillende tinten blauw geeft de dakdekkers een energieke en authentieke look. Hierdoor heeft de kleding totaal niet de uitstraling van doorsnee werkkleding.

Het is stoere en hippe kleding die je normaal in de winkel zou tegenkomen!”

– medewerker Consolidated