Coöperatie Dela

Coöperatie DELA is klant van ETP sinds 2005, toen de destijds door Paul Schulten ontworpen collectie werd geïntroduceerd. DELA maakt zich nu op voor 2020 en heeft zich als doel gesteld de meest betrokken uitvaartverzorger van Nederland te zijn. Op het moment dat Dela enkele jaren geleden besloot dat het tijd was om een nieuw look te ontwerpen voor de medewerkers, die daarin zo’n belangrijke rol spelen, ging zij hiervoor opnieuw met ETP in zee.

Op verzoek van DELA stelde ETP een aantal bekende Nederlandse modeontwerpers voor waarop het bedrijf voor Francisco van Benthum koos. Er was meteen een klik met zowel Van Benthum als met zijn stijl en handschrift, waarin DELA zich herkende.

Begin 2015 werd de nieuwe collectie uitgerold. De medewerkers in de verschillende functies kunnen uit een aantal artikelen kiezen en kleding wisselen bij diverse werkzaamheden. De nieuwe collectie valt onder meer op door de bijzondere kleur confectie, die speciaal voor DELA werd ontwikkeld en het gebruik van uitgesproken dessins en mooie accessoires.

Een mooi, onderscheidend en verrassend beeld, wat door de medewerkers – de dragers van de kleding – en door de bezoekers als uitgesproken positief is ontvangen.

Bekijk ook