T-Mobile

Met 4 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile en Ben. Hiermee biedt T-Mobile mobiel internet, zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

De medewerkers in de 124 T-Mobile shops dragen al sinds 2009 bedrijfskleding die wordt ontworpen en geproduceerd door ETP. De eerste presentatie destijds was in de roos! Sindsdien is de collectie steeds successievelijk aangevuld met nieuwe artikelen, zonder dat er op één moment een helemaal nieuwe collectie is gelanceerd. Deze manier van doorontwikkelen binnen een bepaald beeld, betekent dat alle kleding die wordt geproduceerd ook werkelijk wordt gedragen. Maximaal effectieve inzet dus, waardoor geen overbodige voorraad ontstaat, en daardoor heel duurzaam. Een paar keer per jaar brainstormen T-Mobile en ETP over vervolgitems en ontwerpt ETP een aantal nieuwe artikelen. Kleur- en logogebruik worden daarin – als daar aanleiding voor is - aangepast aan veranderende richtlijnen. Zo blijft het beeld altijd actueel!

De shops van T-Mobile bestellen in de exclusieve E@SYFIT® Webshop van ETP, die per klant custom-made wordt ingericht op basis van de specifieke collectie. Kleur- en beeldgebruik, budgetten, pakketten voor bepaalde functies en losse artikelen: alles conform de afspraken met de klant.

Bekijk ook