Representatieve bedrijfskleding ontworpen door Emergo Textile Projects

Representatieve bedrijfskleding om trots op te zijn

Bedrijfskleding kan verschillende functies hebben, het biedt bijvoorbeeld bescherming bij specifieke werkomstandigheden. Voor bepaalde beroepsgroepen is bescherming erg belangrijk en in andere gevallen gaat het om herkenbaarheid of de gewenste uitstraling. ETP – Emergo Textile Projects – is gespecialiseerd in het ontwerpen van representatieve bedrijfskleding. Natuurlijk worden veiligheid, bescherming en draagcomfort niet uit het oog verloren, maar de nadruk ligt op de uitstraling die representatief moet zijn voor uw bedrijf. Kleding die de waarden van uw bedrijf onderstreept. Kleding die past bij het imago dat u wilt uitdragen. En kleding die door de medewerkers met trots gedragen wordt. Een mooi voorbeeld is de collectie die ETP samen met modeontwerper Jan Taminiau voor het Waldorf Astoria hotel creëerde.

Representatieve bedrijfskleding, toegesneden op uw bedrijf

Elk bedrijf is anders, het Waldorf Astoria hotel is niet te vergelijken met bijvoorbeeld De Efteling – waarvan de medewerkers door ETP in samenwerking met de Nederlandse ontwerper Mattijs van Bergen in het nieuw zijn gestoken. Om een goed beeld te krijgen van uw bedrijf, het (gewenste) imago, de verwachtingen, eisen en wensen met betrekking tot de bedrijfskleding, voeren wij de ETP-scan uit. De uitkomsten hiervan worden vertaald naar creatieve ontwerpen waarbij ook een materiaaladvies wordt gegeven. Als u akkoord bent met de voorstellen van Emergo Textile Projects, krijgt u van ons een overzicht met een tijdpad. Hierop staan onder meer de passessies en alle afspraken duidelijk aangegeven. Het hele proces – vanaf het eerste contact tot en met de distributie – is erop gericht u te ontzorgen, maar wel zo dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Waarom representatieve bedrijfskleding van ETP

  • Op maat gesneden bedrijfskleding;
  • Voor een professionele, betrouwbare uitstraling;
  • Representatieve bedrijfskleding die met trots gedragen wordt;
  • ETP ontzorgt, van ontwerp tot distributie;
  • De E@SYFIT webshop voor bestellingen op maat;
  • Duurzame bedrijfskleding met respect voor mens en milieu;
  • Professionele, eigentijdse ontwerpers van ETP;
  • Mogelijk ook een gerenommeerde externe modeontwerper.

Duurzaamheid, een bewuste keuze

Maatschappelijk verantwoord ondernemen – MVO – gaat verder dan duurzaamheid en de zorg voor het milieu. Dat geldt net zo goed voor uw bedrijf als het onze. Toch is het voor u waarschijnlijk het interessantst om te weten dat ETP bij het ontwerpen en produceren van representatieve bedrijfskleding zoekt naar circulaire oplossingen, voor duurzame en diervriendelijke materialen kiest en geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Hoe we dit in praktijk brengen en welke maatregelen wij treffen, kunt u hier lezen. Ook kunt u hier meer lezen over bijvoorbeeld de sociale omstandigheden of de maatschappelijke betrokkenheid van ETP. Het meest recente MVO-verslag is door iedereen in te zien.

De puntjes op de i, de E@SYFIT webshop

Het ontwerpen en produceren van representatieve bedrijfskleding is één ding. Hoe u deze bij uw bedrijf of desgewenst een thuisadres krijgt, een ander. Daar is het kledingmanagementsysteem E@SYFIT voor ontwikkeld. Alle producten – kleding en accessoires – worden in de unieke, speciaal voor u ingerichte E@SYFIT webshop geplaatst. U kunt zelf de instellingen en opties bepalen. Bijvoorbeeld of medewerkers hun eigen kleding bestellen of dat de bestellingen centraal geregeld worden. Kies wat voor u het beste werkt.
Meer weten of een oriënterende afspraak maken? Bel of mail ons, we gaan graag voor u aan de slag!

Bekijk ook